ORIOL GARCIA GIL CAMPIÓ SOTS-8 DE LES COMARCALS 2013.


Crònica d’en Marçal Abadía.

ORIOL GARCIA GIL CAMPIÓ SOTS-8 DE LES COMARCALS 2013.

CLUB D’ESCACS MOLLET 5è CLASSIFICAT PER EQUIPS.

Des del dissabte 26 de gener de 2013 fins el dissabte 2 març de 2013 es disputaren les Comarcals del Vallès Oriental, Maresme i Osona on el Club Escacs Mollet ha tornat a ser el club que més jugadors ha presentat amb un total de 52 jugadors.

Aquest any s’ha competit 5 categories: sots-8, sots-10, sots-12, sots-14 i sots-16. La categoria sots-18 ha quedat anul·lada per falta de jugadors.

En l’edició d’enguany, l’Oriol Garcia Gil ha estat el campió absolut de la categoria sots-8 amb la totalitat dels 7 punts en joc. A nivell d’equips, on puntuaven els 3 millors classificats de cada en totes les categories, el Club Escacs Mollet finalitzà cinquè amb 15 punts: 1 punt de l’Oriol Garcia Gil de sots-8, 7 punts del Dilan Pérez Paredes de sots-14 i 7 punts de l’Helena Ruiz López de sots-16.

Per últim comentar que es realitzaren diversos sortejos per anar al Circuit de Montmeló i dos jugadors del Club Escacs Mollet són premiats, en Joan Sol Castañé per anar a veure els entraments de Formula 1 el diumenge 3 de març de 2013 amb entrada VIP i la Carla Rodríguez Cano per anar al Grand Prix de Motos.

Classificació i resultats:

Sots-8  AQUÍ

Sots-10 AQUÍ

Sots-12 AQUÍ

Sots-14 AQUÍ

Sots-16 AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies