Copa Catalana (prèvia).


El diumenge 13 de gener es va disputar a les Cotxeres de Sants la fase prèvia de la Copa Catalana.

Aquest any, la participació del Club d’Escacs Mollet va ser simbòlica, limitada a l’equip a que estem obligats a presentar. No sabem si exàmens, o quin tipus de situació s’ha donat, pero ens plantegem, seriosament, i amb il.lusió donar la volta a la Copa. L’any passat vàrem portar 3 equips. Per la Copa 2014 farem tot el que calgui per intentar portar més equips i, potser, fer com aquest any, torns en els casos de que algun jugador només pugui (o vulgui) jugar matí o tarda.

Al matí, Francesc Fernández, Enrique Gallardo, Manel Vicente, Kiriam Vicente i un inesperat Danilo Cornejo, es van repartir les 5 primeres rondes

A la tarda, Pere Garriga venia de Reus, directament de jugar a basket i deixava la pilota per les peces, per prendre el relleu de Francesc Fernández. A la tarda, per jugar un parell de les quatre rondes de la jornada post dinar, va anar Ramón Caro, amb l’intenció de recollir als companys que no tenien cotxe. La familia Garriga també va col.laborar en la logística de tornada.

Al final, la sensació personal de que, aquest any, el Mollet no va tenir la presència que mereix i que requereix el club, pel nombre de jugadors actius. L’any vinent, donarem més guerra.

Resultats i classificacions AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies