III Obert Mollet ciutat dels escacs.


Del 2 al 9 de desembre es va celebrar la tercera edició (segona en dates pre-nadalenques) de l’Open Mollet Ciutat dels escacs al marc incomparable del Mercat Vell.

Lluitàvem contra un element complicat que era el calendari, ja que al haver-hi rondes en dies laborables, es va veure afectada l’inscripció, sobre tot al grup A, i es van haber de refondre els dos grups en un sol, cosa que va generar un grup un xic dur pels jugadors inicialment inscrits al grup B (fins 1999 d’ELO FCDE) i, també, una ferotge competència entre els jugadors amb més de 2000 punts d’ELO FCDE. Al final, 46 jugadors van participar en el grup únic de l’Open.

Com sempre, molt bon ambient i esportivitat, vells coneguts que son habituals als torneigs que organitzem, i nous jugadors que van venir per primer cop i tot, sota el control impecable dels àrbitres habituals per nosaltres, Josep Maria Salvans i Cristina Pérez.

Pel que fa al grup dels més petits, sots-14 fins 1850 d’ELO FCDE, només vàrem comptar amb 12 nens i nenes que van lluitar entre si en un torneig que quasi era un tancat pel nombre de participants, el que feia difícil anar puntuant ronda rera ronda.

Al grup A, emoció fins la darrera ronda on el mestre català Joan Bosco Prats jugant contra el nostre jove mestre català Javier Amores havia de guanyar per ser campió i esperar derrota del nostre jugador Pere Garriga al taulell 2 contra el seu company, mestre català Cristian Fernández. Prats va fer la feina i va guanyar Amores i, en un emocionant final, Cristian va guanyar Garriga que, finalment va quedar segon classificat amb 6 punts, a mig del campió, Prats amb 6,5. Amores va finalitzar tercer de la general també amb 6 punts, els mateixos que el quart, Javier Morais, i el cinqué, Cristian Fernández.

Molt destacable l’actuació d’Enrique Gallardo que, després d’anys d’inactivitat, va fer 4,5 punts i va finalitzar en 12ena posició.

I no menys destacable, l’extraordinari torneig d’Antonio Castañeda que, amb 4,5 punts, va finalitzar 14è de la general i primer del grup fins 1999 d’ELO FCDE, l’equivalent al grup B suspés de l’Open. Un gran torneig de Castañeda que arribarà fí al per equips.

Pel que fa als petits, victòria de Dilan Pérez al desempat, ja que va finalitzar empatat amb en Pol Becerra, tots dos amb 6 punts, a mig punt d’Angel Tomás que, amb 5,5 punts va finalitzar tercer en solitari.

Classificació i resultats GENERAL AQUÍ

Classificació i resultats GRUP SOTS-14 AQUÍ

Ampli reportatge a FLICKR amb les fotos de la familia Becerra-Mumbrú i de Ramón Caro AQUÍ

I àlbum de fotos d’Ismael Molano, AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies