Campionat de Catalunya d’edats Vila-Seca 2012


Entre el 12 i el 14 d’octubre, 80 persones entre nens i nenes que van representar al Club d’Escacs Mollet, pares i mares, acompanyants i els monitors Javi Amores y Cristian Fernández, s’han desplaçat a Vila-Seca (Tarragona) per tal de disputar el Campionat de Catalunya d’edats per equips.

El Club d’Escacs Mollet ha participat amb 6 equips (1 a la categoría sots-8, 1 a la categoría sots-10, 2 a la categoría sots-12 i 2  la categoría sots-14) amb un total de 24 jugadors que han competit amb els millors jugadors de Catalunya.

Ampli resum fotogràfic a Flickr (on també teniu fotos d’altres esdeveniments passats del Club) fent click AQUÍ

Crònica detallada del campionat fent click AQUÍ

Enllaç a CHESS-RESULTS amb tots els rankings, aparellaments, resultats i estadístiques fent click AQUÍ


Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies