Festa Catalana dels escacs


Crònica d’en Pere Garriga Solé.

Aquest diumenge 30 de setembre ha tingut lloc a Ponts (Lleida) el campionat de ràpides per equips organitzat per la Federació Catalana d’Escacs.

Hi ha participat un equip del Club format pels joves Cristian Fernández, Jordi Bals, Javier Amores i Pere Garriga. El nostre equip ha fet una gran actuació quedant en quart lloc de la classificació general final empatat amb el tercer i sent l’ùnic equip que no ha perdut cap matx. Han quedat segons de la categoria de primera divisió aconseguint el trofeu corresponent. Mereix un comentari la darrera ronda en la que han guanyat per 4-0 al Sant Boi que fins aquell moment havia fet una actuació molt bona.

Molt bon torneig dels jugadors que seran elements importants en l’equip A del proper campionat per equips.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies