Diada d’Escacs Actius de Sabadell 2012


El passat 11 de setembre, es va jugar la ja tradicional Diada d’escacs actius a Sabadell.

Els organitzadors tenien certes reserves perque les inscripcions fins 24 hores abans eren una mica fluixes pero, finalment, el día abans i el mateix matí, es va animar la cosa, bàsicament en el nombre de titulats i jugadors d’alt nivell.

79 jugadors, dels quals 31 eren GM, MI, MF, WGM i MC, i 7 jugadors per sobre de 2.100 d’ELO FIDE.

Impressionant actuació d’en Pere Garriga Cazorla que, amb 5,5 punts de 9 aconseguits amb victòries amb rivals de la talla de Víctor Rodriguez (FM, ELO FIDE 2417), Lluis Perpinyà (MI, ELO FIDE 2388) i Michael Rahal (MI, ELO FIDE 2353) i taules amb Rolando Alarcón (MF, ELO FIDE 2474), Luis A. Gómez Jurado (MF, ELO FIDE 2247) i Orelvis Pérez (MI, ELO FIDE 2489). L’altre punt el va aconseguir per incompareixença a la primera ronda del MI Alvar Alonso, cosa que no treu, en absolut, mèrit a un dia fantàstic pel nostre jugador que va ser emparellat TOTES les rondes amb jugadors amb titulació MF, MI i GM. Pere va quedar 19è de la general (partint 46 del ranquing) i campió de tram.

Danilo Cornejo va fer 4 punts, cosa que, en un torneig amb quasi un 50% de titulats internacionals, MC i jugadors amb ELO FIDE superior a 2100, es molt destacable. Va guanyar 2 rivals molt forts com Oriol Porta i Antoni Sánchez Devesa. No estic segur si va guanyar un premi de tram (segon) perque vaig marxar abans de la cloenda (i ell també).

Respecte a Ramón Caro, amb tota sinceritat, un desastre. El pitjor torneig d’actius amb inexplicables pérdues de peça (torre en 2 partides totalment guanyades), 2 partides perdudes per temps en situacions igualada en una i guanyada en l’altra i, en definitiva, una dolenta actuació.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies