Open Internacional Ajedrez ND


Crònica d’en Pere Garriga Solé.

Aquest diumenge 10 de juny s’ha disputat a Barcelona l’Open Internacional AjedrezND organitzat pel Club Barcelona Escacs-UGA. El dia anterior s’havia disputat un Grup B de fins a 2000 ELO i el diumenge es va jugar el grup A per a més de 2000 ELO FIDE. En aquest grup s’hi van aplegar un nombre considerable de titulats constituint l’actiu més fort (en promig d’ELO) dels que es juguen en el Circuit Català: 37 titulats d’un total de 50 participants, incloent-hi 9 GMs, 1 WGM, 18 IM, 2 FM i 7 MC. En aquesta ocasió s’ha atrevit a participar-hi en Pere Garriga Cazorla del nostre Club obtenint uns resultats destacables atenent al nivell escaquístic del torneig. En Pere va començar guanyant el Mestre Luis Rojas per incompareixença (ara sabem que per causa justificada ja que com ens van informar estava convertint-se en pare aquell dia, des d’aquí ens afegim a les felicitacions!). Al llarg del dia en Pere va fer algunes partides meritòries guanyant al FM Alejandro Barbero, al MC Ivan Meza i a la MI Olga Alexandrova. Les altres partides, tot i perdre-les contra rivals de gran entitat, les va jugar amb molta seriositat demostrant el seu bon moment de joc actual. Com a exemple val a dir que la darrera partida la va jugar contra el jove GM Daniel Alsina la qual cosa dóna una idea de la duresa del torneig.  Finalment va quedar el 29è havent sortit incialment en la posició 41. Una bona experiència que possiblement repetirà en ocasions futures i que serveix de rodatge pels propers Campionats a nivell estatal en què el Pere participarà.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies