Jugadors del C.E.M. seleccionats per representar Catalunya


Pere Garriga Cazorla ha estat seleccionat per formar part de la SELECCIÓ CATALANA PER PARTICIPAR AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE LA “JUVENTUD” que tindrà lloc a Àvila del 25 al 29 de juny de 2012.

http://www.escacs.cat/circulars/circulars2012/circular18.htm

Per altra banda, i atesa la seva classificació als passats Campionats de Catalunya d’Edats, Marc Valero, Pere Garriga i Cristian Fernández també ens representaràn al campionat d’Espanya d’edats (sots-8, sots-14 i sots-18 respectivament), Valero i Cristian com sots-campions de les seves respectives categories i Garriga com campió. En tots casos tenen un percentatge de despesa (100% Garriga i Fernández i 50% Valero) segons els criteris previament publicats per la Federació.

http://www.escacs.cat/circulars/circulars2012/circular19.htm

A més, inicialment, i que sabem fins ara, Jordi Bals i Javier Amores també aniràn a representar al Club d’Escacs Mollet a la categoría sots-18.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies