Final a 4 del Campionat de Catalunya 2012 sots-12 (<1850)


L’equip de Mollet “A” de sots-12 es va classificar per jugar la final a 4 del Campionat de Catalunya 2012 sots-12 (<1850) després de finalitzar en primera posició en la lligueta corresponen a la categoria sots-12 Preferent de la delegació de Barcelona.

Aquesta final a 4, s’ha disputat diumenge 29 d’abril de 2012 en el CASAL D’ENTITATS MAS GUINARDÓ, seu del Peona i Peó C.E com a vigent campió de la temporada 2011. Els equips classificats en aquesta final eren:

 • Gerunda
 • Llinars
 • Peona i Peó
 • Mollet

El Club Escacs Mollet estava presentat pels següents quatre jugadors:

 1. Valero Cánovas, Alex
 2. Becerra Mumbrú, Pol
 3. Baillés Fernández, Sergi
 4. Valero Cánovas, Marc

Fins a un quart d’hora abans de començar les semifinals no s’ha conegut el contrincant, que ha resultat ser el Peona i Peó C.E, que ens ha guanyat per 3-1, on el punt ha estat a aconseguit pel jugador Pol Becerra. En Sergi Baillés i el Marc Valero no els ha estat possible controlar els nervis i han jugat molt ràpid. Mentre que l’Alex Valero ha jugat una partida molt seria contra un jugador molt dur, Jordi Lladós (invicte des de que ha començat l’any) i, l’Alex no ha pogut trencar aquesta estadística, tot i que ho ha lluitat molt, ja que el punt hagués significat la classificació a la final.

Finalment a la tarda, s’ha jugat pel 3r/4t lloc contra el Gerunda, on també s’ha perdut pel resultat del matí, 3-1, però en aquest cas la victòria ha estat pel jugador Alex Valero.  Els nostres jugadors no han tingut el seu millor diumenge. No obstant això han lluitat fins el final, quedant la classificació final de la següent manera:

 1. Peona i Peó
 2. Llinars
 3. Gerunda
 4. Mollet

Un resultat amb mal regust de boca, si es té en compte que s’arriba com a primers de la lligueta inicial. No obstant, ja és mèrit haver-se classificat per jugar aquesta final.

Per últim comentar que paral·lelament s’ha jugat els play-offs d’ascens a la categoria sots-12 Preferent i els equips que han pujat han estat les Franqueses “A” i Cerdanyola Mataró i, per tant rivals a la propera temporada.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies