Cristian Fernández ja es Mestre Català.


Ja tenim un nou MC al club. Cristian Fernández, al igual que Jordi Bals i abans Javi Amores, es el tercer jugador de la pedrera del club que assoleix el títol i que, juntament, amb Ricard Morros, forma un quartet de mestres a la plantilla de la nostra entitat.

Cristian ha aconseguit la tercera, i definitiva, norma en el Campionat d’edats (categoría sots-18) a Vila-Seca, amb 7 magnífics punts de 9 possibles, guanyant 5 partides i empatant-ne 4, inclosa la partida interessantíssima contra el campió, el fort MF Marc Sánchez Ibern.

Felicitats a Cristian i encoratgem a tots els nostres nens a seguir entrenant, jugant i progressant.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies