Crònica jornada 1 comarcals 2012


Crònica d’en Marçal Abadía.

Avui dissabte 14 de gener de 2012 a LLinars del Vallès (La sala, C/ Ravalet Nº17) ha començat la fase Comarcal d’Escacs 2012 on el Club Escacs Mollet presenta 71 jugadors d’uns 190 jugadors inscrits en total.

Nota: Es fa un breu resum del que ha estat la jornada, però com que hi ha tants jugadors del Club Escacs Mollet, per aquesta jornada es fa un comentari general de la jornada, sense donar noms. Segurament més endavant es detallaràn algunes actuacions individuals.

En la categoria Juvenil (sots-18), dels 5 jugadors participants, quatre són del nostre Club, però no hi haurà amistat durant les partides quan el premi es la Classificació per les Finals de Catalunya d’Escacs 2012.

En la categoria Cadet (sots-16), tenim un únic jugador que hi participa cada any, mostrant que els escacs són un hobby per a ell.

En la categoria Infantil (sots-14), no hi han hagut gaires sorpreses i els més forts del ranking s’han imposat. A veure que passa la propera ronda.

En la categoria Aleví (sost-12), els resultats han estat bastants bons, llàstima que hi han hagut bastants enfrontaments entre jugadors del Club Escacs Mollet, fins i tot el cas que un desl nostrse jugadors ha jugat les dues partides contra jugadors del Club Escacs Mollet i fins i tot de la mateixa escola.

En la categoria Benjamí (sots-10), es nota una mica la diferencia entre els jugadors que l’any passat ja van participar respecte els que jugaven per primera vegada, però això és absolutament normal.

En la categoria Pre-Benjamí (sots-8), excepte un jugador que ja té un any d’experiència i que no té respecte a jugar contra jugadors més grans que ell i es notava la seva seguretat respecte els altres participants que jugaven el seu primer campionat oficial i, per tant que s’han de acostumar en el rellotge, apuntar una partida i estar amb el cul a la cadira en alguns casos durant una hora, cosa que han impressionat en els pares.

En general ha estat una jornada força bona, però com cada any els jugadors principalment més amateurs, hauran d’aprendre a jugar més tranquils.

De moment això és tot, recordeu que el dissabte 21 de gener de 2012 es juga a Palau-Solità i Plegamans (Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, Passeig de la Carrerada, 55). I recordeu que tota la informació actualitzada de Comarcals es pot consultar:

http://www.escacsmollet.com/emparellaments-comarcals-2012/

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies