Circuit Mollet 2011/2012 Sots-14


El divendres 21 d’octubre de 2011 es disputà la segona jornada del Circuit Mollet 2011/2012 Sots-14 a un torneig de cinc rondes a 5 minuts a finish. Es presenten un total de 27 jugadors de la cantera del nostre Club.

En aquesta jornada han quedat tres jugadors invictes i, per tant els tres primers de la classificació; en Joan Caro Garre amb 4 punts i mig, cedint únicament unes taules és el guanyador d’aquesta segona jornada, seguit d’aprop del Dilan Pérez Paredes i l’Alex Valero Canovas que cedeixen dues taules (4 punts) i, per tant acaben amb quatre punts,igual que el quart classificat, en Pol Becerra Mumbrú, però que en aquest cas pateix una derrota.

La tercera jornada de ràpides es celebrarà el divendres 4 de novembre a les 20:00 hores.

Crònica d’en Marçal Abadía.

Fotografies cortesia d’Angel Morales.


Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies