VII Open Internacional d’Escacs actius de Cervelló


Diumenge 31 de juliol es va celebrar a Cervelló el VII Open Internacional d’Escacs actius, amb la presència d’un únic jugador del Club d’Escacs Mollet, en Pere Garriga Cazorla.

Fins a 117 jugadors van participar en l’Open, amb un fort nivell (21 titulats sense comptar els MC).

Pere va aconseguir sumar el 50% dels punts, fent 4 de 8, pero es que va jugar amb 3 titulats i un MC. La fita mes destacable, guanyar al MI Lluis M Perpinyà a la segona ronda després de sumar el primer punt per incompareixença. A la tercera ronda, va caure davant el fort MF Marc Sánchez i a la quarta contra la GM femenina cubana Maritza Arribas. Després, dues victories seguides, contra un rival més fluix, Carlos Giménez, i contra un fort rival de 2312 FCDE, Israel Campos. Les dues darreres rondes, contra rivals molt forts, Martín Martínez Romero (ELO FIDE 2235) i el fort MC Benjamín Perez Mañas (ELO FIDE 2298) no van permetre puntuar al nostre jugador.

En resum, un dur torneig en un bon ambient escaquístic i on el nostre solitari i valent representant va fer un bon paper ja que va tenir bones opcions en les partides que, finalment, va perdre.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies