Pere Garriga al Campionat d’Espanya Sots-14


Del dia 12 al 17 de juliol s’ha disputat a Padrón (Galícia) el campionat d’Espanya de la categoria sub-14. En aquesta ocasió el nostre Club hi ha estat representat pel Pere Garriga Cazorla que va anar-hi acompanyat dels seus pares i germana Helena.

En sortir de casa ja sabíem que es tractava d’una categoria especialment forta amb jugadors de molt nivell i per tant l’objectiu del Pere era anar a competir i continuar agafant experiència en aquests tipus de campionats.  Al final el Pere va completar un molt bon campionat acabant en una magnífica onzena posició amb 6.5 punts empatat amb el sisè només amb dues derrotes i unes taules i a un punt del campió. Aquesta puntuació li permet participar al campionat europeu de la categoría i representa un bon estímul per l’any vinent on tornarà a repetir categoria ja que aquest era el seu primer any com a Sub-14.


Classificació i resultats
AQUÍ

Podeu llegir una extensa crònica d’en Pere Garriga Solé, fent click AQUI

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies