IV Open Internacional Memorial Ezequiel Martín


IV Open Internacional Memorial Ezequiel Martín.

Diumenge 19 de juny va tenir lloc el IV Torneig Internacional d’escacs actius en memòria del  nostre company i amic.

Va ser l’edició més dura i competida, que va comptar amb 35 titulats de 94 participants efectius (37,2%) quan en anteriors edicions el percentatge era del 33,3% (any 2010), 34,4% (any 2009) i 23,9% (primera edició, 2008).

Amb una dura lluita per les posicions capdavanteres, es va imposar brillantment el GM Omar Almeida Quintana (S.C.C. Sabadell) sense perdre una partida, cedint 2 taules.

El nostre mestre internacional Luis Rojas (5,5 punts i 22è de la classificació general) va tenir opcions fins la ronda 8, on va perdre amb el GM Mexicà Jose González.  Fins a la ronda 5, amb 4 punts aconseguits, anava força bé, pero una inoportuna derrota contra Christian Cruz el va apartar de les possibilitats de podi temporalment i la de González, definitivament.

Gran actuació del nostre mestre català Ricard Morros, de les millors en torneig d’actius d’aquest nivell, quedant per davant de molts titulats. Partint 35è del ranking, va acabar 24è, també amb 5,5 punts i havent guanyat als Mestres Internacionals Jerez i Vidarte, i fent taules amb l’actual Campió absolut de Catalunya, el Gran Mestre Marc Narciso.

Apart de veure, per fi, al president del Club jugar (i molt bé al matí, ja que a la tarda no li va anar tant bé), el major alicient pels jugadors i membres del club, va ser veure als nostres petits jugar un torneig així per primer cop (excepte Joan Caro que ja va jugar l’any anterior). En Sergi Baillés, Angel Tomás, Dilan Pérez, Helena Ruiz i Joan Caro van ser molt valents i van aconseguir puntuar. Sergi no va jugar a la tarda, cosa que li hagués permés puntuar i, potser, pujar en el ranking del Circuit que es va tancar, per tots, adults i nens, ahir. En breu resultats finals. Entrega de premis, el dimecres 22 de juny a les 19,30 hores al Club.

Classificacions i resultats AQUÍ

En breu penjarem fotografies i la classificació per trams i general (Pere Garriga Cazorla va guanyar premi a un dels trams, Ricard Morros i Luis Rojas, també).

2 Comments

  • Santi (#)
    Juny 21st, 2011

    Felicitats al Ricard Morros pel resultat i per les taules amb el Marc Narciso.

  • Javi Amores (#)
    Juny 21st, 2011

    BIG MORROS :D:D

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies