Dinar de germanor 2011El passat dissabte 18 de juny es va cel.lebrar el tradicional dinar de germanor que posa punt i final a la temporada escaquística y social. Aquest cop, davant la complicada agenda d’alguns dels membres del club, vàrem optar per dinar el mateix dia de la cloenda de la Lliga Escolar i del II Open Mollet Ciutat dels Escacs.

El marc escollit, el Mercat Vell, on pel matí s’havia disputat la jornada de cloenda de la lliga i, on, a la tarda es disputaría la vuitena i darrera ronda de l’Open. El nostre amic i company del Club d’Escacs Granollers-Canovelles, Dani Flores, ens va preparar una magnífica paella amb el seu equip. Tots plegats vàrem compartir una estona de lleure, menjar i riure, tot desitjant que els éxits esportius a nivell de club i individuals continuiïn arribant.

Galeria de fotos complerta AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies