Sortida a Can Vila (Artès).


Amb un temps extraordinari, per segon any consecutiu, a iniciativa de Nati i Oscar, pares de l’Arnau Navarro, un grup de pares i mares dels nens dels clubs ens hem reunit per gaudir d’una estona de lleure i menjar (alguns, també, beure i …bastant) a Can Vila (Artès).

El menjar estava realment bó i la temperatura exterior era molt bona (sort de l’aire acondicionat).

Es va comentar el proper Campionat de Catalunya d’edats per equips que tindrà lloc a Vila-Seca els dies 29, 30 i 31 d’octubre. El Club d’Escacs Mollet participarà amb varis equips de les categories sots-10, sots 12 i sots-14.

Durant juny i juliol anirem parlant amb els pares interessats en que els seus fills participin, per tal de confirmar habitacions a l’hotel i formació dels equips.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies