III Jornada Ràpides Sots-16


Circuit Mollet 2010/2011 Sots-16

El divendres 3 de desembre es disputà la tercera jornada del Circuit Mollet 2010/2011 Sots-16 amb un torneig de sis rondes a 5 minuts a finish. Es presentaren un total de 22 jugadors de la cantera del nostre Club, que es una molt bona participació si es té present el llarg pont d’aquesta setmana.

En aquesta jornada el campió ha estat en Joan Caro Garre sense perdre cap partida i amb això aprofitem per destacar el gran nivell de la cantera del Club d’Escacs Mollet, on es porten tres jornades i encara cap jugador ha repetit victòria. A només un punt està el segon classificat, en Jordi Arnau Montaña López que, únicament, ha perdut amb el guanyador.
Hi ha cinc empats en la tercera posició amb quatre punts. Això vol dir que el nivell dels jugadors és molt semblant, i que una errada pot sortir molt cara.

En aquesta jornada destacar una gran presència de jugadors del Centre Estudis Mollet i els més petits de l’escola Sant Gervasi.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies