Memorial David Garcia Ilundain


Aquest diumenge 12 de novembre s'ha celebrat a les Cotxeres de Sants el Memorial Garcia Ilundain amb una gran participació i un molt fort nivell escaquístic.

Finalment han participat 34 titulats d'un total de 109 participants que han completat les 9 rondes (7 GM, 14 MI, 2 MF y 11 MC).

Per part del Club d'Escacs Mollet, només dos valents s'han acostat a Sants a participar en el torneig.

Pel matí, tant Cristian Fernández com Ramón Caro, signaren una actuació realment bona amb 3 punts de 5 possibles. Caro estava en la posició 32 després de guanyar un MC i 2 rivals molt més forts que ell i Cristian en la posició 33. Veure la classificació en aquell moment amb un "infiltrat" de1694 d'ELO FIDE era un somni que poc trigaria a esvair-se

 

Després de dinar (molt bé, per cert, tot s'ha de dir), desastre total per Ramón Caro que, tot i perdre amb un dels més forts MC (com era lògic), esperava fer algún punt dels 3 últims amb els que s'hagués assegurat el primer lloc del tram d'ELO FIDE. Doncs no, ni un punt, finalitzant amb 3 de 9. Una autèntica llàstima, per com havia començat el día.

Cristian ha signat una bona tarda i ha fet el 50% dels 4 punts, finalitzant amb 5 de 9 i en una molt bona 37à posició general, per sobre de rivals molt més forts. Ha guanyat un dels premis del seu (disputat) tram.

En resum, una bona jornada d'escacs amb un final impropi d'un acte de la Federació Catalana d'Escacs, amb un retard de quasi 45 minuts en publicar els resultats finals i donar els premis, tenint en compte que molta gent es de fora de Barcelona.

Resultats i classificació AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies