XXVè aniversari de la Escola d’Escacs de la P.E. Cerdanyola


 

El passat diumenge 21 de novembre es va celebrar un interessant torneig sota la modalitat "Equal opportunity", organitzat per la Penya d'Escacs Cerdanyola amb motiu del 25è aniversari de la seva Escola d'escacs.

Una jornada d'escacs divertida i original on els jugadors amb menys ELO gaudien de més temps que els seus rivals amb mes potencial i, per tant, amb possibilitats teòriques de guanyar titulats.

Cal dir que, malgrat que no sempre es pot aconseguir, la manca de puntualitat al començar (més de mitja hora tard) i el retràs que es va anar produïnt, van provocar bastants problemes a molts dels assistents que comptaven amb acabar als voltants de les 13 h i que, amb entrega de premis del torneig i de l'Open de Cerdanyola, va acabar ben passades les 14 h.

Pel que fa a la participació, força abundant i amb molts titulats, tots ells ben coneguts als circuits de Catalunya i que, com es lògic, van acabar disputant-se els llocs capdavanters.

Menció especial mereixen els nostres 5 jugadors que van tenir una destacada actuació, començant pel jove Pere Garriga que va acabar en una extraordinària 9ª posició amb 7 punts de 10, partint de la posició 22 del ranking ordenat per ELO Català. El (petit) gran jugador va guanyar el MI Filemón Cruz y el MC Francesc Nuñez.

 

Els joves Cristian Fernández i Javier Amores van tenir també una destacada actuació, amb 6,5 punts cada un quedant 13è i 14è respectivament, partint de la posició del ranking inicial 29 i 26 respectivament.

 

Javier Morais, que va fer 6 punts, va ser l'afortunat classificat en 25ena posició, lloc que li va permetre gaudir d'un premi especial d'un pernil, ja que la celebració dels 25 anys de la Escola d'Escacs atorgaven un premi al classificat número 25. Morais va justificar els 15 euros de la inscripció.

 

Finalment, Ramón Caro que partía en el lloc 66 del ranking amb el seu modest ELO de 1812, va aconseguir 5 meritoris punts (amb un parell de derrotes de les "seves") guanyant al 23 i 24 del ranking (2110 i 2106 d'ELO) i aconseguint la posició 43ª empatat amb varis jugadors.


En resum, una jornada divertida i original d'escacs, rodejats de vells i nous coneguts i amb actuació destacada dels joves del Club d'Escacs Mollet.

 

Classificació i més informació, aquí

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies