Memorial Antoni Medinyà


El passat dilluns 1 de Novembre es va celebrar a Girona el XII Campionat
d'Escacs de Fires "Memorial Antoni Medinyà" dins del Campionat
Territorial Gironí d'Escacs actius.Per part del nostre club, van participar el MI Luis Rojas, Justo y Javier Amores, Cristian Fernández y Ramón Caro.

El torneig va estar molt disputat i el nivell era força alt amb 1 GM, 6
IM i  2 FM, a més de 6 jugadors amb ELO catala superior a 2200.

Bona actuació de Luis Rojas que, fins la última ronda, amb Orelvis
Pérez, podia guanyar el campionat. Una partida que tenia millor pero que
va perdre amb el jugador nacionalitzat espanyol, el va portar fins el cinqué lloc. D'haver guanyat, hagués quedat campió.Javier Amores i Cristian Fernández van fer 5 punts pero veient com va anar la jornada, mereixeren molt mes, pero les imprecisions i les errades es paguen cares en partides semiràpides. Javier va guanyar el tram sots-16.Justo Amores va iniciar la jornada contra el GM Movsziszian i, només amb un peó de mes, el GM va doblegar el nostre company que, també, va jugar amb rivals de gran entitat, aconseguint 5 punts.Ramón Caro, amb 4 punts va ser el tercer millor classificat del tram de 1700 a 1850 i amb una victòria mes hagués guanyat el tram. Partides interessants contra un dels jugadors forts, un 2254 d'ELO català, Grau de La Lira i contra la guanyadora del grup B de Sants, Gal.la Garcia Castany on, guanyant Ramón peça, va perdre al no saber conservar l'avantatge.


En resum, una bonica jornada d'escacs amb una bona organització.


Classificació i resultats fent click AQUI

 

 

 


 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies