Campionat d’Espanya Sots-16


S'està disputant a Linares (Jaén) el Campionat d'Espanya Sot-16 que compta amb la participació de Jordi Bals i Javier Amores.

 

A 20 de juliol, amb 2 rondes jugades, Amores té 1,5 punts i afrontarà la tercera ronda contra un fort rival, Adrián Suárez, mentre Bals, amb 1 punt, té un rival teòricament bastant assequible, Miguel López Garralón.

 

Mentre esperem que tornin, amb el màxim de punts aconseguits pero,sobre tot, amb més experiència i havent passat uns bons dies podeu fer un seguiment de classificacions i resultats a la web de la FEDA, fent click AQUÍ

 

Informació a Chess Results AQUÍ

 

imgp3227.jpg

 imgp3198.jpg

imgp3193.jpg

 

imgp3192.jpg

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies