Campionat d’Espanya sots-12


Des d'ahir 6 de juliol es disputa a Linares (Jaén), el Campionat d'Espanya sots-12 amb un participant del nostre club, en Pere Garriga Cazorla que parteix 19 de 130 jugadors al ranquing per ELO FIDE.


Va començar molt bé la primera ronda amb victòria contra el 84 del rankingi avui juga amb el número 58.

 

A la web de la Federación Española de Ajedrez ( www.feda.org ) hi trobareu tota la informació i es retransmeten els primers 10 taulells en directe. En Pere, un cop avanci el torneig, com que sabem que estarà davant, segurament ens permetrà veure partides seves en directe. Si algú de la familia ens envia informació o alguna fotografia, la penjarem.

 


Resultats, partides i classificació:  AQUÍ

 

 

 

Ramón Caro

 

 

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies