COMARCAL ESCOLAR D’ESCACS RONDA 6


Aquest dissabte dia 20 de febrer s’ha disputat la penúltima ronda de la Fase Comarcal d’Escacs a Caldes de Montbui, i ja es comença a veure les opcions que hi ha.

 

En sots-16, es va jugar l’última ronda per tal que aquest jugadors puguin disputar el juvenil del pròxim dissabte, així que finalment quatre jugadors del nostre club s’han classificat com els quatre primers: Jordi Bals, Cristian Fernández, Javier Amores i Kirian Vicente.

 

En sots-14, els nostres jugadors no tenen cap opció, però si que es pot veure l’esforç que fan per millorar cada vegada més en aquest esport.

 

En sots-12, en Pere Garriga es va assegurar la primera posició del campionat i el Mollet té opcions de quedar primer per la classificació d’equips. L’Albert Musach té opcions de classificar-se per la Fase Final de Catalunya a Salou si el dissabte vinent aconsegueix guanyar la seva partida, però de ben segur que no serà fàcil.

 

En sots-10, els quatre millors classificats del nostre club no han obtingut un bon resultat, la Clara Musach i el Pau Salinas van perdre la seva partida, mentre que l’Àlex Valero i en Dani Sánchez van fer taules entre ells, és a dir, es van repartir els punts, però han quedat amb menys opcions per a la classificació final. És possible que per equips es pugui lluitar per el segon o tercer lloc.

 

En sots-8, l’únic jugador que ens representa, el Raul Villar no va poder aconseguir la victòria, i es queda de moment amb 2.5 punts.

 

Com ja sabeu, el proper dissabte es juga a l’Escola Sant Gervasi (C/ Sabadell s/n) a les 16:30 i tot el que vulgui donar un cop de ma, el divendres 26 de febrer a les 17:30 al menjador de l’Escola Sant   

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies