COMARCAL ESCACS RONDA 5


Aquest dissabte dia 6 de febrer s’ha disputat la antepenúltima ronda a Santa Eulàlia de Ronçana, i ja es comença a veure les possibles alternatives per a la classificació final.

 

En sost-16, en Jordi Bals i en Javier Amores després d’una partida molt competida i de pocs minuts en el rellotge per ambdós jugadors, han optat per fer taules. En Cristian Fernández ha guanyat la seva partida, així que aquest tres jugadors queden en les tres primeres posicions i de segur que lluitaran per les dues places classificatòries.  En Kirian Vicente després d’una partida disputada ha quedat amb taules. L’Ian Rodríguez ha guanyat per la incopedecència del seu rival L’Aritz Tolosa del nostre club. L’Òscar Membrive va perdre la seva partida.

 

En sots-14, ja tots els jugadors s’han estrenat, com a mínim porten un punt i en Marc Belmonte és l’únic jugador que en porta dos després de guanyar l’Ivan Serrano també del club. En Jaume Martínez i la Paula Caro porten un punt.

 

En sots-12, En Pere Garriga segueix imparable sense cedir cap punt, pràcticament té la classificació assegurada, i pot assegurar-se la victòria de les comarcals si guanya la propera ronda. L’Albert Musach ha guanyat la seva partida igual que l’Arnau Navarro i en Gerard Morros que han guanyat al Samuel Manresa i l’Adrià Domènech respectivament. En Jordi Arnau Montaña ha aconseguit unes taules mentre que en Joan Caro no ha pogut fer-se amb el punt, l’Helena Ruiz ha aconseguit unes taules i l’Àlex Morales ha aconseguit una victòria sobre el Raul Reyes.

 

En sots-10, degut a la gran presentació de jugadors del nostre club, només destacarem el més important. Tres dels nostres jugadors estan en les places més renyides d’aquest grup i tot ja s’han estrenat.

 

En sots-8, en Raul Villar va guanyar la seva partida i porta dos punts i mig.

 

Recordem que el proper dissabte és jornada de descans degut al carnaval i que per tant la següent ronda es juga el dissabte 20 de febrer a Caldes de Montbui (C/ Mossèn Cinto Verdaguer s/n, Pavelló Municipal d'Esports)

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies