COMARCAL ESCACS RONDA 4


Aquest dissabte 30 de gener del 2010 es va jugar la corresponen ronda de la Fase Comarcal a Parets del  Vallès.

En la categoria sots-16 en Jordi Bals i en Cristian Fernández es van afrontar en una partida molt disputada que finalment va caure a mans d’en Jordi Bals, sent així el líder solitari d’aquest grup, però seguit a mig punt per en Javier Amores. Això vol dir que en Jordi Bals i en Javier Amores s’hauran de veure les cares el proper dissabte.

En sots-14, els resultats estan sent una mica fluixos, cap d’ells ha assolit més d’un, però des del club els hi volem donar ànims de cara a la recta final d’aquesta fase.

En sots-12, en Pere Garriga Cazorla lidera el grup en solitari després d’una partida amb una gran rivalitat amb el seu contrincant. La gran majoria dels nostres jugadors estan amb 2 punts o més.

En sots-10, destacar la facilitat del  Pau Salinas per donar la volta a partides que teòricament les té perdudes, però que finalment s’endu el triomf, sent així que només ha perdut una partida de cinc disputades. Alguns dels nostres jugadors estan amb tres punt o més.

En sots-8, el Raul Villar, l’únic jugador d’aquesta categoria que representa a Mollet va aconseguir unes taules en aquesta ronda.

El proper dissabte dia 6 de febre la ronda es juga a Santa Eulàlia de Ronçana (Camí del Gual S/N, Centre Cívic i Cultural la Fàbrica)

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies