COMARCAL ESCACS RONDES 1 i 2


Aquest dissabte dia 16 de gener del 2010 ha començat la fase comarcal d’escacs a Llinars del Vallès, jugant-se dues rondes per categoria.

 

Els més veterans del club, és a dir, els sots-16 han començat una dura lluita per aconseguir les places que classifiquen per la Final de Catalunya d’Escacs, ja que entre els sis primers del rànquing inicial hi ha quatre jugadors del nostre club.En la categoria de sots-14, ens representen 4 jugadors, que tot i no estar en les posicions més capdavanteres del ranquing inicial, el seu paper en les comarcals serà important.En la categoria sots-12, també hi ha opcions que alguns dels nostres jugadors acabi lluiten per les places que classifiquen per a la Final de Catalunya d’Escacs, de moment aquestes primeres dues rondes han estat positives.En la categoria de sots-10, molts dels nostres jugadors primer han d’agafar soltura amb l’utilització del rellotge i de l’escriptura de la partida per tal de poder concentrar-se més en la pròpia partida. Exactament passa el mateix amb l’únic jugador que tenim de sots-8.

 

Vegeu resultats al link: http://www.escacsvalldeltenes.cat/escolars/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=10&Itemid=12

 

Tot això acaba de començar, i des del club esperem que aquest torneig ajudi als nostres jugadors a formar-se com a jugadors d’escacs i com a persones. I que a la vegada s’ha de saber guanyar o perdre.

 

Sobre el tema de les places de classificació ja us donarem més informació quan això sigui possible, però de moment es pot informar que aquest torneig dóna l’opció a la classificació per a la Final de Catalunya d’Escacs ó per la Fase Territorial del Consell, però que cap jugador podrà classificar-se per ambdós tornejos ja que així es dóna la possibilitat de que més jugadors puguin seguir endavant.

 

Per últim dir, que la propera ronda es juga a Montornès del Vallès (C/ Passatge Teatre s/n al local teatre) a les 16:00 ja que a sots-10 és necessari tornar a fer dues rondes. Aneu amb temps que el carrer és peatonal.  

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies