VIII Torneig de Reis de l’Hotel Campanile


El diumenge dia 3 de gener del 2010 s’ha disputat el VIII Torneig de Reis de l’Hotel Campanile, on han participat vuit jugadors del Club d’Escacs Mollet. En Jordi Bals, primer del rànquing inicial ha finalitzat amb 5.5/6, fent taules a l’última ronda, i per desempat ha quedat sots campió d’aquesta edició del torneig. Els altres set jugadors són l’Arnau Navarro amb 4/6, l’Ian Rodríguez amb 3/7, en Daniel Sánchez i en Joan Caro amb 2.5/6, i l’Èric Colomé,  en Marc Belmonte  i Paula Caro amb 2/6.

 

El torneig s’ha jugat mitjançant el sistema suís a 6 rondes a 10 min més 5 segons d’increment per jugada, i entre la tercera i la quarta els nostres jugadors han gaudit d’un esmorzar per recuperar forces i encarar la segona part del torneig.

campanille_2010.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies