Festa Catalana dels escacs 2009


Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Festa Catalana dels Escacs a Sabadell. El lloc ha estat l’Hotel Verdi, una magnífica elecció per a la realització d’un esdeveniment d’aquestes característiques. 

 

El dissabte al matí s’ha celebrat la reunió d’organitzadors d’Opens del Circuit Català, i lògicament hem assistit. A destacar el comentari dels directius de la FCDE per a que fem un Open de 9 rondes a l’estiu. Això només depèn de vosaltres, ja que s’ha de treballar i dur… si algú s’anima que m’ho faci saber. 

 

El dissabte a la tarda s’ha disputat el campionat de Catalunya individual de partides ràpides. Hi han pres part Ricar Morros, Javier Amores, ambdós amb premi, Justo Amores i  Pere Garriga. 

 

El diumenge s’ha disputat el campionat de Catalunya per equips de partides ràpides. Hem presentat dos equips. Hi han participat Ricard Morros, Paco Fernández, Javier Morais, Cristian Fernández, Javier Amores, Manel i Kiriam Vicente, Rubén Cuesta i Danilo Cornejo. 

 

Ens hem quedat a dinar, i sorpresa…a la nostra taula les nostres joves figures i també els germans Fluvià, Dani Alsina, i Hèctor Mestre i el seu pare, tots de l’UGA… Hem parlat de molts temes i en especial de la necessitat de que els joves estudiïn i com a “jovi” juguin als  escacs…i no a l’inrevés!!!! Malgrat això sembla que els nostres joves miraven mentrestant al sostre!!! 

 

Finalment Cristian Fernández i Justo Amores han rebut el premi que han guanyat merescudament al seu tram d’ELO del circuit català d’estiu.

 

festa_catalana_2009.jpg
festa_catalana_2009_2.jpgfesta_catalana_2009_3.jpgfesta_catalana_2009_4.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies