ESCACS DELUXE A MOLLET


Avui dilluns dia 14 de setembre hem inaugurat, per fi, la nova seu del CEM. Dues magnífiques sales amb capacitat conjunta per a 56 jugadors, noves i espaioses, i dues sales opcionals per fer l’Open i jugar el Campionat de Catalunya per Equips. 

 

A l’esdeveniment hi ha assistit el nostre benvolgut amic, l’alcalde de la ciutat el Sr. Josep Monras. Un centenar de socis, alumnes i pares d’alumnes s’hi han aplegat i una vegada el president del CEM i l’alcalde de Mollet han realitzat els seus respectius discursos hem procedit a realitzar un piscolabis amb cava. Una tarda magnífica. 

 

S'ha donat un moment en què la sala principal, amb 18 taulers de fusta amb peces de fusta, tot nou de trinca, estava a vessar, i la gent ha hagut d’anar a jugar a la segona sala!!! Que, amb deu taules, també  quasi s’ha omplert.!! 

 

Comença una nova etapa de la història del CEM, el futur, si el futur ja ha arribat, i sinó prepareu-vos per veure la llista de gener on les joves promeses han pujat entre 100 i 200 punts d’ELO aquest estiu. La revolució està en marxa… 

 

Ens veiem a la nostra nova casa el proper divendres 25 de setembre a les 19:00 en què farem l’assemblea d’inici de temporada…. i el 2 d’octubre comença el magistral de Mollet i l’Open de divendres nit..apunteu-vos quan abans (places limitades).  inaugurac_6.jpg  inaugurac_8.jpg inaugurac_9.jpginaugurac_7.jpg    

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies