II TORNEIG TORXA ESCACS BASE SUB16


El nostre company Kiriam Vicente ha jugat el II TORNEIG TORXA ESCACS BASE, un campionat SUB16. I ha fet una magnífica actuació. Ha finalitzat 8è amb 4,5/7, fent una performance propera als 2000 ELO FCDE. Felicitats… 

 

Ara ja és jugador del segon equip!!! I encara queden opens fins a la propera llista de gener… Especialment l’Open de Mollet que comença el proper 2 d’octubre. 

 

Vegeu resultats al link: http://www.chess-results.com/tnr24847.aspx?art=4&lan=2&turdet=YES&m=-1&wi=1000

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies