Campionat Ràpides de Parets 2009


El diumenge 12 de juliol s'ha disputat a Parets un campionat de ràpides de festa major amb la participació de 48 jugadors de la comarca, de Barcelona i fins i tot de Girona. S'han jugat 8 rondes en un ambient molt cordial com és habitual en aquest torneig i hi ha hagut premis per a tothom. Hi han participat tres jugadors del nostre club, l'Antonio López (4/8), Pere Garriga Jr (5/8) i Pere Garriga (3.5/8) que han gaudit d'un matí d'escacs agradable a la nostra localitat veïna, amb un esmorzar de butifarra inclòs a mig torneig.

 

Vegeu la classificació a :  http://www.ajedreznd.com/2009/paretanarap.html

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies