POKER DE BONS RESSULTATS


Jordi Bals ha guanyat avui i es col·loca al grup capdavanter del Campionat d’Espanya SUB14 amb 4 de 5. 

 

A l'Open Internacional de Barberà, al grup C Cristian Fernández ha guanyat a un altre Molletà, Justo Amores que portava 5 de 5, i es col·loca líder en solitari amb 5,5 de 6, Kiriam Vicente els persegueix de prop amb 4,5 de 6. Al grup B, David Muñoz, després de la seva magnífica victòria d’ahir davant d’un rival duríssim (Marc Ortega de Montmeló), avui ha perdut i es manté al grup capdavanter amb 4,5 de 6.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies