DINAR DE GERMANOR 2009


 El dissabte 27 de Juny varem celebrar el dinar de cloenda de temporada al restaurant Les Pruneres de Mollet. Abans de la degustació de l’àpat es va fer entrega dels premis del Circuit de Mollet en les diferents categories i es va fer un reconeixement especial al primer Campió del Circuit de Mollet, el nostre company Ricard Morros. 

 

A més dels jugadors del CE Mollet van assistir les dones,que són segurament les que més han "patit" la nostra afició, i els pares de les nostres joves promeses. Esperem que el proper any s’animin més companys i encara sigui més multitudinari el dinar per poder celebrar els èxits que segur tindrem la propera temporada. 

 

Ara a gaudir de l’estiu i de les merescudes vacances…. o del Circuit Català d’Escacs…. dinar_2009.jpg

dinar_2009_2.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies