Campionat de Catalunya per Equips d’Edats S16


Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya per Equips d'Edats S16 a l’hotel Palas Pineda de Salou. 

 

El club d’escacs Mollet ha participat a categoria SUB16 amb un equip format per Jordi Bals (SUB14), Carlos Cuesta, Cristian Fernández, Kiriam Vicente, Ian Rodrígez i Pere Garriga (SUB12). 

 

L’equip ha aconseguit passar a semifinals, en les quals s’ha tornat a enfrontar amb el Sabadell, perdent per 2,5-1,5, podent haver guanyat inclús per 3-1. La sort no ha estat de cara. A la lluita pel tercer i quart lloc s’ha tornat a perdre amb el Peona i peó també per 2,5-1,5 en un mach que també ha estat d’infart. 

 

Els nostres jugadors han acusat el ritme ràpid de les partides (1h 15’ minuts a finish) i han perdut les seves opcions sempre en apuros de temps. 

 

Per l’any vinent l’equip és el mateix, a excepció de Carlos Cuesta que passa a ser SUB18, i amb les noves incorporacions d’aquest any serem un ferm candidat a guanyar el campionat… No hem d’oblidar la gran tasca que està realitzant el Mestre Rojas i que només portem dos anys de feina…paciència, que és la mare de la ciència. 

 

Moltes felicitats als nostres SUB16…QUARTS de Catalunya.

 

 

salou_equips_2009.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies