OPEN INTERNACIONAL DE L’AMPOLLA


El nostre company Luis Rojas segueix fent gran la seva llegenda… Després de finalitzar tercer a l’Open Internacional de Canovelles ha aconseguit el segon lloc a l’Open Internacional de l’Ampolla. 

 

A la penúltima ronda ha derrotat al GM Delchev 2648 FIDE i s’ha col·locat líder. Només havia de fer taules a la darrera ronda amb el GM Moskalenko, però el punt ha estat pel nostre amic ucrainià. Felicitats Luis… ara a per la tercera norma de GM… 

 

Vegeu resultats al link:http://www.chess-results.com/tnr22101.aspx?art=9&lan=2&fed=CHI&turdet=YES&flag=30&m=-1&wi=1000&snr=8

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies