RONDA 3. OPEN DE LLINARS


Dissabte 18 de juny va començar el III Open de Llinars, on participen 16 jugadors del club, 10 en el grup C (sub-12 de fins a 1800 d’ELO) amb en Pere Garriga Cazorla com a 1er del rànking inicial i 6 en el grup B (Adults fins a 2000 d’ELO).

 

Després d’aquest dissabte dia 2 de maig, jugada la tercera ronda i, per tant un terç de l’Open els nostres jugadors porten el següent balanç de punts:

 

Pere Garriga Cazorla  ->  3/3

Jordi Arnau Montaña ->  0.5/3

Albert Musach ->  2/3

Samuel Manresa ->  1/3

Claudia Jose ->  1/3

Ferran Junyent ->  1/3

Pol Esteve ->  1/3

Arnau Navarro ->  1.5/3

Ramon Ribas ->  1/3

Dani Sánchez ->  1.5/3

Justo Amores ->  1/3

Èric Colomé ->  1/3

Javier Amores ->  1/3

Montse Colomé ->  0/3

Helena Garriga ->  0/3

Pere Garriga Solé->  0/3

 

Alguns dels nostres jugadors estan disputant el seu primer Open, i fins i tot el seu primer torneig oficial com la Claudia Jose, així que volem aprofitat per donar-vos ànims per les 6 rondes restants.

llinars2009_2.jpg 

llinars2009.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies