Assemblea General Extraordinaria – Canvi horari


CONVOCATORIA D’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA – ATENCIó CANVI d'HORARI Per la present es convoca assamblea general extraordinaria de socis el proper divendres 6 de març de 2009 a les 18:30h en primera convocatoria i a les 19h en segona per tractar els següents punts:

 

1.- Modificació dels estatuts per adaptació al Decret 215/2008 de 4 de novembre, tal com obliga la disposició transitoria segona del mateix decret. Adaptació dels estatuts al nou model de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

 

2.- Procés electoral

 

3.- Precs i preguntes

 

 

Mollet del Vallès, 1 de març de 2009

 

 

 

Nota: aquí podeu trobar copia dels anteriors estatuts i dels estatuts modificats que es proposaran a l'assamblea

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies