Lliga escolar d’escacs 2009


Avui, dijous 19 de febrer de 2009, s’han disputat les primeres rondes de la lliga escolar d’escacs de Mollet. Hi han participat només la meitat dels més petits (primer i segon curs), donat que al club només hi caben 32 jugadors… i la inscripció ha estat de 200 jugadors!!!. La setmana vinent hi jugaran uns altres 32… lliga_mollet2.jpg

 

 Destacar que no hi ha faltat cap nen, el que ha estat una molt agradable sorpresa, i en finalitzar les tres partides disputades tots estaven molt contents. Alguns pares, amb raó, s’han queixat del poc espai disponible, i per tant s’han hagut de quedar fora de la sala de joc, i també de l’excessiva calor de la sala, cosa que és endèmica ja que no hi ha possibilitat de ventilar-la adequadament. 

lliga_mollet3.jpg

 

Us adjuntem els primers resultats de la CATEGORA 1er i 2on GRUP A, i la classificació provisional: 

RONDA 1      
CEIP Sant Vicenç 2 Col·legi Lestonnac 2
Escola Sant Gervasi A 1.5 CEIP Can Besora 2.5
Escola Sant Gervasi B 2.5 CEIP Princesa Sofia 1.5
CEIP Montseny  4 DESCANS  0
RONDA 2      
CEIP Can Besora 1.5 Escola Sant Gervasi B 2.5
Col·legi Lestonnac 1.5 Escola Sant Gervasi A 2.5
CEIP Montseny 3 CEIP Sant Vicenç 1
CEIP Princesa Sofia  4 DESCANS  0
RONDA 3      
Escola Sant Gervasi A 2 CEIP Montseny 2
Escola Sant Gervasi B 3 Col·legi Lestonnac 1
CEIP Princesa Sofia 1 CEIP Can Besora 3
CEIP Sant Vicenç  4 DESCANS  0

 

CLASSIFICACIÓ GRUP A 1er i 2on  
CEIP Montseny 9
Escola Sant Gervasi B 8
CEIP Can Besora 7
CEIP Sant Vicenç 7
CEIP Princesa Sofia 6.5
Escola Sant Gervasi A 6
Col·legi Lestonnac 4.5

lliga_mollet1.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies