CAMPIONAT PER EQUIPS ESCOLAR DE MOLLET


El passat dissabte 14 de Juny s’ha disputat a l’Escola Sant Gervasi de Mollet un campionat escolar per equips de dos jugadors/jugadores. equips_escolar_2.jpg A la festa han participat: I.E.S Gallecs,  IES Vicenç Plantada, Col·legi l’Estonac, CEIP Sant Vicenç, CEIP Col·legis nous i l’Escola Sant Gervasi, amb un total de 40 nens i nenes.  

equips_escolars_2.jpg

 

 

Paral·lelament, els pares i els jugadors del club d’escacs Mollet que han col·laborat en el desenvolupament de la proba han disputat unes simultànies contra un mestre internacional de Xile, Luís Rojas Keim.  

 

El campionat constava de tres categories: SUB-10, SUB-13 i ESO/Batxillerat; amb 12 equips a la categoria de SUB-10, 3 equips a la categoria de SUB-13 i 5 equips d’ESO/Batxillerat.  

 

De la categoria SUB-10, en tercera posició un equip format per dues germanes, Sara Fernández i Berta Fernández del Sant Gervasi, en segona posició l’equip format per Aleix Lahoz i Adrià Domenech del Sant Gervasi, i l’equip vencedor format per en Marc Soto i en Samuel Manresa del Sant Gervasi. 

 

En la categoria de SUB-13 en tercera posició l’equip format per Jaume Martínez i Àlex Vázquez, del Sant Gervasi i Col·legis Nous, respectivament, en segona posició l’equip format per Jordi Eizaguirre i David Ferre del Sant Gervasi, i per mig punt d’avantatge respecte el segon classificat, l’equip vencedor format per en Pere Garriga i en Jordi Arnau Montaña del Sant Gervasi. 

 

En la categoria d’ESO/Batxillerat en tercera posició l’equip format per Javier Amores i Ivan Cabanyas de l’Estonac, en segona posició l’equip format per l’Eric Colomé i la Montse Colomé de l’Estonac i IES Gallecs, respectivament, i l’equip guanyador format per en Jordi Bals i Cristian Fernández, del Sant Gervasi i Vicenç Plantada, respectivament.  

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies