RONDA 4. Open Llinars


Grup A: en aquesta jornada  hi ha hagut dos matxs entre gent del club molletà:

Ricard Vega ha acabat guanyant a Kiriam Vicente, mentre que el Cristian Fernández ha derrotat el Pol López.

 llinars_2.jpg 

Els més grans han jugat millor que els més joves, en aquesta ronda. Ramon Villar i Antonio Castañeda aconsegueixen sumar-se el punt sense gaires problemes, mentre que el Miki Hurtado, després de tenir una posició igualada, ha acabat perdent la partida.

 

 

Parlant dels més joves, l’Èric Colomé i el Sergi Vázquez no han aconseguit puntuar.

 

 Jordi Bals segueix en bona ratxa i fa taules contra un elo superior, i Carlos Cuesta aconsegueix el punt després d’una partida amb sorpreses.


Grups B i C: l’Ian Rodríguez i l’Antoni Ruiz han perdut el punt en no gaire temps. 

 

Classificació:

 

Jordi Bals i Carlos Cuesta l’encapçalen amb 2,5 punts cadascú. Els segueixen Ramon Villar i Ricard Vega, amb 2 punts cadascun. Amb 1,5 punts estàn l’Antonio Castañeda i el Cristian Fernández. L’antoni Ruiz, el Kiriam Vicente, el Sergi Vázquez i el Miquel Hurtado tenen 1 punt, mentre que l’Èric, el Pol i l’Ian estan encara per estrenar-se.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies