RONDA 4. Campionat Catalunya Equips


TOTS ELS EQUIPS HAN GUANYAT… FELICITATS A TOTS… SOM UNA MÀQUINA !!! 

 

perequips2037.jpgMagnífica victòria del Mollet A contra el Barberà B per 6.5-3.5. En cap moment el matx ha estat complicat i ràpidament ens hem posat 5 a 1 a favor. A destacar en Josep Maria Ramon, que en el seu afany per fer una nova norma de mestre català ha forçat una partida de taules i ha perdut. D’altra, en Jordi Bals ha mostrat la seva gran capacitat de complicar el joc i ha fet una magnífica partida contra un rival del seu mateix ELO, guanyant amb un estil d’atac que ja ens agradaria tenir a alguns de nosaltres. 

 

Mollet B (Carles Cuesta). Avui el Mollet B s’enfrontava contra un equip d’alineació molt inestable, de fet la que juga normalment de cinquena ha jugat al primer tauler. El matx anava molt bé. Tres victòries molt ràpides i només una derrota, després el Julián aconseguí fer escac i mat al primer tauler, ja anàvem 4 a 1 i només calia que féssim unes taules, però dos dels tres taulers no tenien molt bona pinta, i així fou. Carlos Cuesta ha perdut per primer cop en aquest torneig i el Marc Navarro després d’intentar-ho tot tampoc va guanyar. Finalment, uns quants minuts més tard, l’Antonio Lopez guanyà el seu oponent i així  hem aconseguit la victòria, 5 a 3.  

 

Mollet C (Rubén Cuesta). El Mollet C ha jugat contra Foment Martinenc D, un equip que a priori no era gens assequible, la seva mitjana d’elos superava per 120 punts la nostra. Com a sorpresa, tot ha passat de cop i ja anàvem guanyant 4 a 2, i després han recuperat un punt. Finalment un final de Colominas ens ha donat la victòria, genial l’actuació de Colominas a la partida ( i ja comença a ser habitual!!!).  

 

El Mollet D, per arrodonir el dia, també ha guanyat per 3.5-0.5 al Caldes de Montbui B. Aquesta vegada hem estat nosaltres els beneficiats de l'absència de dos taulers contraris. Inapel·lable la victòria del Salinas de primer tauler.

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies