COMARCALS ESCOLARS. Ronda 5. Ronçana.


Aquesta setmana s’ha jugat a la localitat de Santa Eulàlia de Ronçana, a la Fàbrica, un lloc molt ampli i còmode on fa goig jugar. Els resultats, a més, no van ser negatius en general. 

 

Ronda 5: A la taula dos el Jordi Bals aconseguí una relaxada victòria, mentre que al tauler quatre, el Carlos Cuesta, després de jugar molt bé la partida, va destrossar-la per intentar jugar ràpid i sorprendre el rival, i d’aquesta manera (així ho reconeix ell), va fer la pitjor partida des de feia anys.

 

El Pau Martín va fer unes taules en una partida que no portava a res més, el Pol va guanyar de manera extrema i molt avantatjosa. L’Éric malauradament perdé, mentre que l’Ian s’estrenà amb la seva victòria, guanyant en 7 jugades. El Cristian també guanyà sense molta dificultat, així com el Kiriam. El Sergi Vàzquez, per contra, tornà a perdre.

 

A la categoria Aleví es disputaren dues rondes, i l’Antoni aconseguí el punt només a la segona partida.

 

 A la categoria Benjamí també es feren dues rondes, i el Daniel Holgado aconseguí un punt. 

 

Classificació: El Jordi Bals porta 4 punts i segueix invicte, l’Antoni i el Daniel Holgado porten 4 punts de 6, el Carlos Cuesta en porta 3, el Pol López i el Cristian Fernández porten 2,5 punts, el Pau Martín porta 2 punts (de 3 partides que n’ha jugat), així com el Kiriam Vicente i l’Èric Colomé. L’Ian aconsegueix arribar 1,5 punts, i el Sergi es queda amb un.

 

 

RESULTATS Ronda 6: http://www.flancderei.com/jeec08/R6.htm

ronana.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies