COMARCALS ESCOLARS rondes 3 i 4. CEIP El Farell (Caldes de Montbui)


 

Aquest darrer dissabte la ronda del campionat escolar comarcal del Vallès Oriental s’ha celebrat a la localitat de Caldes, a l’escola el Farell.

 

Ronda 3: hi ha hagut 3 duels entre escaquistes del Club d’Escacs Mollet. Carlos Cuesta vs Jordi Bals van signar taules després d’una llarga i tàctica partida (en breu la adjuntarem a l'apartat de partides). Éric Colomé acabà guanyant a Cristian Fernández, i el Pau Martín, que no va poder assistir a les dues primeres rondes, va saber guanyar a en Sergi Vázquez. Desgraciadament l'Ian no va poder aconseguir el punt, i Kiriam descansà. A la categoria aleví, Antoni Ruiz va signar taules contra el cinquè del rànquing, i el benjamí del club, Daniel Holgado, no va poder fer-se amb el punt.

 

Ronda 4:  varem tenir un altre enfrontament del Mollet, però per desgràcia no es jugà, ja que el Pol López estava malalt i no assistí a cap ronda, però el Pau Martín, sense pensar-s’ho, va preferir anotar taules. També van fer taules Carlos Cuesta, Antoni Ruiz, Cristian Fernández, i Jordi Bals. L’Éric Colomé, el Kiriam Vicente i l’Ian Rodríguez no van poder guanyar, i Sergi Vázquez s’anotà el punt per descans.

 

EMPARELLAMENTS 5 RONDA:  http://www.flancderei.com/jeec08/comarcal.htm 

 

Classificació: l’Antoni Ruiz, el Jordi Bals i el Carlos Cuesta amb 3 punts, l’Éric Colomé i Daniel Holgado amb 2 punts; el Pau Martín, el Pol López i el Cristian Fernández amb 1,5; el Kiriam Vicente i Sergi Vázquez 1 punt; mentre que l’Ian, que té 0,5 estem segurs de que guanyarà les següents.

 

Recordem als pares que la propera ronda tindrà lloc al Centre Cívic La Fàbrica (Santa Eulàlia de Ronçana, Camí del Gual s/n) el dia 26 de gener, a les 16:00.

 

Quedem al club dissabte a les 15:30 per anar-hi.

Fins aviat!

Carlos Cuesta

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies