MOLLET SEU DE LA FINAL TERRITORIAL ESCOLAR 2008


mercat_ve.jpgA petició de la Federació Catalana d’Escacs, Mollet tornarà a ser seu de la final territorial escolar d’escacs. Aquesta es disputarà conjuntament a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló (dies 9 i 23 de Febrer) i a Mollet (16 de febrer). Per més informació vegeu el següent link: http://www.escacs.cat/circulars/circulars2008/circular02.htm. 

 

Es preveu l’assistència d’uns 350 nens i nenes que representaran a les comarques de Barcelona (entre ells els nostres joves jugadors del club i les escoles de Mollet), de tal forma que ompliran el Mercat Vell i el Centre la Marineta. Els campions passaran a disputar les finals de Catalunya, que sempre es celebren a un hotel de quatre estrelles a la costa!!!.  IMG_1317.JPG

 

Com ja sabeu muntar i desmuntar totes les taules, cadires, taulers, i rellotges es una gran tasca i necessitem la vostra col·laboració, i també dels pares del nostres joves jugadors. Muntarem el divendres 15/02 a les 20:00 i desmuntarem el dissabte 16/02 a les 19:30. Tots els que podeu donar un cop de mà poseu un mail amb el vostre nom i telèfon a info@escacsmollet.com.  

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies