DOL ALS ESCACS MOLLETANS


Com ja coneixereu tots, en aquestes hores hem hagut d'afrontar la trista notícia de la mort de l’Ezequiel Martín Pérez, amic entranyable, company, soci del club des de fa molts anys, jugador del nostre primer equip i antic membre de la Junta del CEM.


Els escaquistes molletans manifestem el nostre més sentit condol a la seva família i molt especialment al seu fill Pau, membre també del Club d'Escacs Mollet.

 

L'enterrament tindrà lloc a l'església Sant Vicenç de Mollet del Vallès a 2/4 de 5, el divendres 4 de gener.

 

La Federació Catalana d'Escacs ha publicat a la seva web el seu condol:

 

"(04/01/08) Informen de la mort de l'Ezequiel Martín Pérez, jugador i antic membre de la Junta del Club Escacs Mollet  La Federació Catalana d'Escacs manifesta el més sentit condol a la seva família. L’enterrament tindrà lloc a l'església Sant Vicenç de Mollet del Vallès a 2/4 de 5, avuí divendres 4 de gener de 2008."

 

També a la web de referència a Catalunya (AjedrezND) han manifestat el seu condol:

"Ha fallecido el jugador del Mollet Ezequiel Martín Pérez, el entierro se oficiará en la Iglesia Sant Vicenç de Mollet del Vallès el viernes 04/01/08 a las 16'30, nuestras condolencias a sus familiares y compañeros del club".

 

 

 

Francesc Fernández

President del Club Escacs Mollet

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies