La FCDE comunica al club que ascendeix automaticament els seus equips


La FCDE s'ha posat en contacte amb el president del club, Francesc Fernandez, per comunicar-li que tots els seus equips ascendeixen automaticament de categoria sense haver de jugar el torneig per equips 2008. La decissió s'ha pres en veure la força dels equips presentats pel club, la qual cosa podria desvirtuar el torneig. Per tant aquest any el primer equip jugarà a segona divisió, els dos segons a primera territorial i el tercer a segona.

 

Francesc Fernandez, tot i estar content amb la noticia, ha manifestat: "És una pena, perquè jugant de quart tauler tenia moltes possibilitats de fer 9 de 9 i aconseguir norma, però s'ha de mirar pel bé del colectiu".

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies