Torneig SUB14 Hotel Campanile FINAL


22/12/2007…Els nostres joves escaquistes gaudeixen d'una tarda d'escacs enfrontant-se als joves talents d'equips de Divisió d'Honor… amb uns grans resultats!!.

Destacar al Carles Cuesta, que va quedar tercer absolut i no va guanyar en perdre només la darrera ronda, i també destacar al més petit, l' Àlex Vàzquez, que va reaparèixer després d'uns quants mesos sense jugar i es va permetre el luxe de guanyar algunes partides.

 

 

Els jugadors del CEM que hi van participar van ser: Carles Cuesta (5), Eric Colomé (3.5), Pol López (3), Antoni Ruíz (3), Crisdtian Fernández (3), Sergi Vázquez (3), Pau Ternero (3), Ian Rodríguez (2), Àlex Vàzquez (2), i Kiriam Vicente (2).
Al següent link podeu veure la seva classificació:

 

http://chess-results.com/Tnr9376.aspx?tnr=9376&art=1&lan=2&mm=1&m=-1

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies