Torneig Montescacs


Els clubs d'escacs de Montmeló i Montornès organitzen per aquest dissabte 1 de desembre un torneig d'escacs actius per equips. Els equips han d'estar formats per 6 jugadors. Per part del club d'escacs Mollet participaran el Luis Rojas, Francesc Fernàndez, Jordi Bals i Carlos Cuesta. És preceptiu que al menys dos dels jugadors siguin sub-16.

Podeu trobar mes informació a:

http://www.flancderei.com/opens/2007/montescacs07/montescacs.htm

I apuntar-vos enviant un mail a info@escacsmollet.com, donat que encara falten dos jugadors per completar l'equip.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies