Campionat d’Espanya d’Edats SUB-12


Per primera vegada a l’historia del Club d’Escacs Mollet un dels nostres joves jugadors ha participat al Campionat d’Espanya. L’event s’ha celebrat al mític Hotel Aníbal de Linares, on fa no gaire temps el totpoderós Gary Kasparov va enlluernar amb algunes de les seves millors actuacions.

Com a premi per la seva intensa i meritosa actuació durant tot l’any, la família Bals-Hernández ha premiat al seu fill amb unes vacances a Linares, per tal que el Jordi tingui un magnífic regal de fi de curs.

Respecte la seva actuació, ha quedat el 68 d’Espanya, amb el 50% dels punts (4.5/9). FELICITATS.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies